OVER ONS

OVER ONS

Alles wat je moet weten over ons

running

BEWEGING

Onze erkende personal trainers passen alle oef­eningen op jou aan en zorgen ervoor dat je deze veilig en efficiënt uitvoert.
cauldron

VOEDING

Onze voedingsdeskundige laat jou de lekkerste recepten kennen en leert je hoe lekker en gezond perfect samen kan.
vote

MOTIVATIE

Wij helpen je om elke keer het beste van jezelf te geven opdat je motivatie leidt tot een sportief, gezond en energiek gedrag.

Een gezond lichaam en een gezonde levensstijl zijn volgens ons essentieel om energiek en gelukkig door het leven te gaan. Aangezien de klassieke sportscholen en voedingsschema’s vaak meer kwaad dan goed doen, heeft Bodyreset Personal Training een uniek concept samengesteld op basis van bovenstaande pijlers.

Onze personal trainers bevatten een mix van goede communicatieve eigenschappen, inlevingsvermogen, een motiverend karakter en een goede opleiding. Wij richten ons tot iedereen, van startende tot geoefende en zelfs topsporter omdat elke training op jouw niveau wordt aangepast. Onze passie is jouw doel!

Een les personal training bij Bodyreset duurt één uur en bestaat uit 30 min cardio en 30 min krachtoefeningen. Een combinatie van cardio en kracht biedt de beste resultaten.

Maar ben jij iemand die weinig tijd heeft? Geen probleem! Dan is het concept E-Fit bij ons wellicht jouw droomoplossing! Trainen in slechts 20 minuten. Kijk zeker op onze dienstenpagina hoe dit werkt.

Elke training op onze vaste locaties bestaat uit 2 of 3 deelnemers (afhankelijk van locatie) teneinde de kwaliteit van onze training te waarborgen.

Wij trachten op al onze locaties meerdere trainers te voorzien. Meerdere trainers biedt keuze aan de sporters maar ook zekerheid dat er zo weinig mogelijk sluitingsdagen zijn omwille van vakantie- of feestdagen. Jouw flexibiliteit is ons doel!