Ons team

Bodyreset team - Tom Ector

Tom — Personal trainer

Ambitieus voor mensen op zoek naar een energieke en gezonde levensstijl.
Als personal trainer begeleid ik dagelijks mensen omtrent beweging, voeding en motivatie.
Verrijkt door mijn jarenlange ervaring als aerobiclesgever en coördinatietrainer bij KRC Genk besloot ik deze kennis individueel door te geven als personal trainer.
Na diverse opleidingen mocht ik Bodyreset oprichten. Een centrum waar mensen individueel en professioneel begeleid worden.
Een uniek concept, steeds in ontwikkeling naar perfectie!

info@bodyreset.be
Bodyreset team - Griet

Griet — Personal trainer

Ik ben gepassioneerd door verschillende sporten, in het bijzonder triatlon. Actief als yoga- en fitnessinstructrice en uiteraard als personal trainer omdat ikzelf heb ondervonden waartoe je lichaam in staat is.
Mits een beetje doorbijten en geloven in jezelf kan je, ook beginnende vanaf nul, al een heel stuk verder komen.

Bodyreset team - Rachel

Rachel — Personal trainer

Ik ben actief in verschillende takken van sport zoals tennis, watersporten, fitness. Ik ben 6 jaar actief geweest in de fitness en heb mij nu gespecialiseerd in functioneel bewegen en personal training. Mijn passie is mijn hobby, mijn hobby is mijn werk en dit wil ik met jullie delen.

Bodyreset team - Nick

Nick — Personal trainer

Tijdens mijn studie aan de Fontys Sporthogeschool en de Vrije Universiteit in Amsterdam is mijn interesse in gezondheid en vitaliteit in combinatie met beweging gegroeid.
Mijn interesse is steeds verschoven naar preventie: hoe kun je er voor zorgen dat je geniet en tegelijkertijd datgene doet wat het beste is voor jouw lichaam?
Met de nodige ambitie verzorg ik uw op maat gemaakte training.
Mijn hobby is mijn werk, hier geniet ik volop van.

Bodyreset team - Yves

Yves — Personal trainer

Omdat ik sinds mijn 15de een healthy lifestyle onderhoud, heb ik zelf ondervonden hoe een combinatie van sport en gezond eten niet alleen impact heeft op je lichaam, maar ook op je mentale kracht.
Hierdoor besef ik dan ook de waarde van een persoonlijk en aangepast trainingsschema. Sporten en gezonde voeding past bij iedereen in het plaatje, maar iedereen is anders en het is mijn passie om jullie te ondersteunen in het proces!
Gemotiveerde klanten persoonlijk begeleiden en hen helpen slagen in het behalen van hun sportieve doel maakt deze job compleet voor mij.

Bodyreset team - Guido

Guido — Personal trainer

Verantwoordelijke trainingen aan huis - hometraining@bodyreset.be

In mijn trainerscarrière als hoofdcoach heb ik steeds ondanks mijn professionele football coaching ook opgetreden als personal trainer. De bedoeling hiervan is je als persoon te kunnen helpen met jouw doelstellingen (voeding en training), ook naast de trainingen om. Een personal coach motiveert je, en is hopelijk ook een bron van inspiratie. Mits een beetje doorbijten en geloven in jezelf kan je, ook beginnende vanaf nul, al een heel stuk verder komen. Doorzetten is weten dat elke stap in een proces er een dichter is bij je einddoel.

Bodyreset team - Anke

Anke — Voedingsdeskundige

Je goed in je vel voelen en genieten, dat vind ik erg belangrijk.
Ik wil jullie tonen en bewijzen dat dit absoluut kan met gezonde voeding.
Omdat ik ervan overtuigd ben dat beweging hier zeker ook een belangrijke rol bijspeelt, heb ik na mijn opleiding een bijscholing gedaan tot sportdiëtiste en ben ik blij nu ook deel uit te maken van het team Bodyreset, personal training.

‘A healthy outside starts on the inside’

Jeffrey — Stagiaire Psychologie

Ik ben Jeffrey Soetaert, student psychologie aan de universiteit van Gent. In het kader van mijn opleiding loop ik dit jaar stage bij Bodyreset. Aangezien ik al heel mijn leven gepassioneerd ben door sport en later verder wil gaan in de sportpsychologie, leek Bodyreset mij de ideale stageplaats. Het mentale aspect wordt meer en meer belangrijk in een keuze naar een gezonde levensstijl. Hiermee wil ik jullie graag helpen.

Mijn taak bij Bodyreset bestaat erin onder andere onderzoek te doen naar motivatie. Door middel van vragenlijsten, verwerkt in de dagelijkse mails, willen we met Bodyreset nagaan in hoeverre onze klanten gemotiveerd zijn en in welke fase van motivatie ze precies zitten. Zo kunnen we een nog betere hulp voorzien voor onze klanten. Verder heb ik ook de taak gekregen om een cursus te schrijven voor de personal coach, meer bepaald het psychologische aspect.

Ruddy — HumanArtist, Lic. Psy, Coach, Spreker.

Mijn eigen leven heeft me altijd teruggebracht bij de confrontatie met mezelf en met de omgeving.
Een sterke wil om te groeien en te ondernemen dreef me uiteindelijk tot het begeleiden en bijstaan van mensen om hun eigen leven in handen te nemen.
Dit voornamelijk op het vlak van het leven, persoonlijk - privé, emotioneel goed voelen en gelukkig zijn en professioneel - carriere - ondernemen, waarbij zelfrealisatie en voldoening top staat.

Met 23 jaar humane en internationale business ervaring sta ik Bodyreset bij in het verder ontwikkelen van Tom's concept en mede-begeleid ik stagiaires.
Bodyreset heeft mijn interesse sterk getrokken door de motivatie en commitment van Tom en zijn team en omdat het een speelveld invult naast de persoonlijke en emotionele doelstellingen in het leven. Leef gezond, denk fit en beweeg.

Georges — Huisfotograaf

Karel — ICT + website ( SibeMedia )

Na mijn opleiding Handelsingenieur Beleidsinformatica heb ik me steeds toegelegd op ICT en de ontwikkeling van websites in het bijzonder .
Voor Bodyreset proberen we de opgeslagen data via metingen zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor te stellen in de klantenzone.